Comandă online si obtii cel mai bun pret la politele RCA!

Cauta Auto

Calculeaza RCA

Alege oferta

Politele de asigurare RCA sunt emise conform datelor introduse in formularul de comanda cu sau fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare nu pot fi anulate. In cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte va rugam sa ne instiintati de urgenta folosind formularul de contact sau telefonic. Dupa emiterea politei corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului.
 1. Serviciile de ofertare si emitere a politelor de asigurare sunt prestate de catre societatea Exclusive Web Services SRL in calitate de asistent in brokeraj al Renomia Insurance Reinsurance Broker S.R.L. si detine toate autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati.
 2. Renomia Insurance Reinsurance Broker este inregistrata in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK-009/10.04.2003.
 3. Datele de identificare: SC Renomia Insurance Reinsurance Broker SRL, inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J40/8010/1998, CUI 10896391 METROPOLIS CENTER Bucuresti, Sector 1, Grigore Alexandrescu 89-97, Corp A, Et. 6, telefon: 021 313 8393.
 1. Calcul : calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de Cumparator/Client/Utilizator;
 2. Site : domeniul www.rcaautoieftin.ro si subdomeniile acestuia;
 3. Servicii : intermediere in asigurari prin intermediul Site-ului;
 4. Comanda : un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Exclusive Web Services si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.
 5. Cumparator : persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
 6. Client : persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Exclusive Web Services (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Exclusive Web Services si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
 7. Utilizator : orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 8. Cont : sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.
 9. Continut
  1. toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  2. continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Exclusive Web Services prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Exclusive Web Services, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  4. informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  5. informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  6. date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 10. Asiguratul - persoana fizica sau juridica a carei raspundere, sanatate sau bunuri sunt protejate in baza Contractului de Asigurare;
 11. Asigurator - Persoana juridica romana autorizata in conditiile Legii 32/2000 sa exercite activitati de asigurare, sucursala sau filiala unui asigurator dintr-un stat tert, precum si sucursala unei societati de asigurare sau a unei societati mutuale dintr-un stat membru al UE, care a primit o autorizatie de la autoritatea competenta a statului membru de origine.
 12. Contractul de Asigurare - contractul in baza caruia Asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul producerii evenimentului prevazut in Contractul de Asigurare, iar Asiguratul de obliga sa plateasca prima;

In cadrul Site-ului, Exclusive Web Services presteaza servicii constand in intermedierea incheierii Contractelor de Asigurare.

 1. prezentelor Termeni si Conditii;
 2. cererii de oferta a Utilizatorului/Cumparatorului/Clientului;
 3. ofertelor Renomia Insurance Reinsurance Broker afisate Utilizatorului/Cumparatorului/Clientului.
 1. Utilizatorul/Cumparatorul, prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, imputerniceste pe Renomia Insurance Reinsurance Broker sa il reprezinte in relatia cu Asiguratorul, respectiv sa solicite oferte de asigurare si sa solicite emiterea politelor de asigurare.
 2. Utilizatorul/Cumparatorul/Clientul va completa in Site formularul in baza caruia solicita catre Renomia Insurance Reinsurance Broker oferta reprezentand cuantumul primei de asigurare aferenta ofertelor Asiguratorilor. In baza informatiilor oferite de Utilizator/Cumparator/Client, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare de la Asiguratorii cu care Renomia Insurance Reinsurance Broker are incheiate contracte de mandat si care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat de Utilizator/Cumparator/Client.
 3. In cazul in care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul alege una dintre ofertele de asigurare afisate, acesta va completa campurile corespunzatoare referitoare la livrarea politei de asigurare, si, dupa caz, la asigurat sau bun asigurat.
 4. La plasarea Comenzii Utilizatorul/Cumparatorul declara ca:
  1. are varsta de minima 18 ani
  2. este proprietarul de drept al vehiculului ce urmeaza a fi asigurat
  3. cunoaste si accepta prezentelor Termene si Conditii;
  4. datele completate sunt corecte si conforme cu realitatea;
  5. isi da acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal in scopul afisarii ofertelor solicitate.
  6. cunoaste ca orice declaratie falsa duce la anularea politei de asigurare de catre Asigurator si este pe deplin raspunzator de toate daunele generate in acest caz;
 5. Sistemul informatic Renomia Insurance Reinsurance Broker analizeaza cererea de oferta a Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului si afiseaza automat oferta de asigurare, ce include date despre Contractul de Asigurare precum si informatii privind valoarea si modalitatea de plata a primei de asigurare.
 6. Renomia Insurance Reinsurance Broker salveaza in contul personal al utilizatorului politele emise.
 7. Incheierea Contractului de Asigurare are loc la data acceptarii ofertei prin efectuarea platii in functie de modalitatea de plata aleasa, respectiv plata online cu cardul bancar in Site, sau plata in numerar la sediile brokerului.
 8. In cazul sumelor neincasate aferente politelor de asigurare ca urmare a anularii politei, refuzului la plata sau a modificarilor de tarif, Exclusive Web Services se poate indrepta impotriva Utilizatorului/Cumparatorului care a lansat respectiva Comanda pentru recuperarea sumelor platite catre Asigurator.
 9. Contractul de Asigurare, poate fi incheiat de Utilizator/Cumparator doar dupa acceptarea si bifarea elementelor indicate in fiecare ecran in parte.
 10. Utilizatorul/Cumparatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de incheierea Contractului de Asigurare, in afara de prima de asigurare, care se plateste in lei. La solicitarea clientului polita se poate trimite fizic prin posta cu serviciul POSTA ROMANA ; in acest caz costurile expedierii politei de asigurare nu sunt in sarcina Utilizatorului/Cumparatorului. In situatia in care Utilizatorul/Cumparatorul doreste livrarea cu o anumita firma de curierat, acesta va achita costurile livrarii odata cu receptia politei de asigurare.
 1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare oferta. Documentul de incasare va fi eliberat de catre procesatorul de plati online in cazul platii cu cardul sau de catre persoana care emite polita pentru cazul de plata in numerar la sediu.
 1. Dupa finalizarea Comenzii Cumparatorului i se afiseaza in format electronic rezumatul ofertei in baza caruia s-a emis oferta de asigurare. Rezumatul ofertei include toate intrebarile precum si raspunsurile furnizate in completarea formularului de comanda precum si toate elementele legale stabilite in normele ASF.
 2. Dupa emiterea Contractului de Asigurare, Exclusive Web Services trimite Cumparatorului la adresa de email specificatia polita de asigurare, iar la solicitarea acestuia poate trimite in format fizic polita de asigurare la adresa indicata de acesta.
 1. Conditiile si obligatiile partilor in cazul incheierii contractelor la distanta sunt reglementate de Norma nr 15 / 2015 publicata de ASF in Monitorul Oficial nr. 641/2015. Conform acestei norme Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul incheiat la distanta, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la incheierea Contractului de Asigurare/ primirea politei de asigurare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 2. Insa in conformitate cu prevederile aceleasi norme, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de viata si a asigurarilor de raspundere civilia auto obligatorie RCA.
 3. In conformitate cu Conditiile generale de asigurare, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de calatorie odata ce acestea au intrat in vigoare.
 1. Reclamatiile referitoare la functionarea Site-ului pot fi transmise in scris la adresa Renomia Insurance Reinsurance Broker, METROPOLIS CENTER Bucuresti, Sector 1, Grigore Alexandrescu 89-97, Corp A, Et. 6 sau la adresa de e-mail office@renomia.ro
 2. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
 3. Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul, prenumele si numele acestuia, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si o scurta descriere a situatiei reclamate.
 1. Prezentele Termeni si Conditii sunt in vigoare din data de 01.10.2019.
 2. S.C. Exclusive Web Services are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentilor Termeni si Conditii fara o notificare prealabila.
 3. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Exclusive Web Services , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

Avand in vedere ca rcaautoieftin.ro doreste promovarea serviciilor si produselor oferite pe retelele de socializare, utilizatorul persoana fizica a site-ului are posibilitatea ca dupa achizitia produsului sa posteze reclama pusa la dispozitie contra unei sume de bani in urmatoarele conditii care au valoare unui contract incheiat la distanta prin mijloace electronice :

 • Dupa efectuarea platii cu cardul utilizatorului logat pe o retea de socializare i se afiseaza o pagina care contine un mesaj grafic publicitar ; mesajul se posteaza pe pagina de socializare a utilizatorului si este caracterizat printr-un link care contine un id unic.
 • Functie de marimea si calitatea conexiunile din reteaua de socializare a utilizatorului se calculeaza si se afiseaza automat o suma de bani oferita pentru postare cu o valoare cuprinsa intre 5 si 25 lei.
 • In cazul in care utilizatorul decide sa posteze mesajul, plata sumei de bani cuvenite se plateste catre acesta in maxim o zi lucratoare.
 • Pentru fiecare polita emisa din link-ul care contine id-ul unic din pagina de socializare se plateste utilizatorului cate 1 leu la solicitarea acestuia si in contul mentionat de acesta dar pentru o valoare de minim 5 lei.

Dupa efectuarea platii pentru postarea initiala, utilizatorul va pastra pe pagina sa mesajul publicitar minim 30 zile si este obligat sa nu asocieze mesajelor sau campaniilor publicitare promovate comentarii sau alte mesaje care incurajează discriminarea de orice fel, indeamna la ura sau la alte manifestari contrare principiilor sociale consacrate sau la incalcarea legii a ordinii si a bunurilor moravuri.

Toate cheltuielile cu mijloacele electronice si serviciile de comunicatii folosite , accesul la serviciile si/sau aplicatiile de socializare sunt in sarcina utilizatorului care, prin activitate desfasurata nu este dependent de compania care administreaza site-ul, putand sa isi aloce timpul si locul necesar executarii prestatiilor mai sus mentionate asa cum doreste.

Avand in vedere faptul ca site-ul nu ofera reduceri si pentru a nu se creea confuzie in acest sens, sumele de incasat ale utilizatorului nu se pot compensa cu plata primelor de asigurare viitoare ; aceste procese sunt independente se evidentiaza individual si separat.