Comandă RCA online!

Economisești timp și bani!

Cauta Auto

Calculeaza RCA

Alege oferta

Politele de asigurare RCA sunt emise conform datelor introduse in formularul de comanda cu sau fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora. Politele de asigurare nu pot fi anulate. In cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte va rugam sa ne instiintati de urgenta folosind formularul de contact sau telefonic. Dupa emiterea politei corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului.
 1. Serviciile de ofertare si emitere a politelor de asigurare sunt prestate de catre societatea Exclusive Web Services SRL in calitate de asistent in brokeraj al Renomia SRBA Insurance Broker S.R.L. si detine toate autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati.
 2. Renomia SRBA Broker este inregistrata in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK-009/10.04.2003.
 3. Datele de identificare Renomia SRBA Broker: SC Renomia SRBA Insurance Broker SRL, inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J40/8010/1998, CUI 10896391 Strada Aristide Pascal 29-31, Sector 3, Bucuresti, telefon: 021 313 8393.
 1. Calcul : calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de Cumparator/Client/Utilizator;
 2. Site : domeniul www.rcaautoieftin.ro si subdomeniile acestuia;
 3. Servicii : intermediere in asigurari prin intermediul Site-ului;
 4. Comanda : un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Exclusive Web Services si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.
 5. Cumparator : persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
 6. Client : persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Exclusive Web Services (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Exclusive Web Services si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
 7. Utilizator : orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 8. Cont : sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.
 9. Continut
  1. toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  2. continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Exclusive Web Services prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Exclusive Web Services, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  4. informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  5. informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  6. date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 10. Asiguratul - persoana fizica sau juridica a carei raspundere, sanatate sau bunuri sunt protejate in baza Contractului de Asigurare;
 11. Asigurator - Persoana juridica romana autorizata in conditiile Legii 32/2000 sa exercite activitati de asigurare, sucursala sau filiala unui asigurator dintr-un stat tert, precum si sucursala unei societati de asigurare sau a unei societati mutuale dintr-un stat membru al UE, care a primit o autorizatie de la autoritatea competenta a statului membru de origine.
 12. Contractul de Asigurare - contractul in baza caruia Asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul producerii evenimentului prevazut in Contractul de Asigurare, iar Asiguratul de obliga sa plateasca prima;

In cadrul Site-ului, Exclusive Web Services presteaza servicii constand in intermedierea incheierii Contractelor de Asigurare.

 1. prezentelor Termeni si Conditii;
 2. cererii de oferta a Utilizatorului/Cumparatorului/Clientului;
 3. ofertelor Renomia SRBA Broker afisate Utilizatorului/Cumparatorului/Clientului.
 1. Utilizatorul/Cumparatorul, prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, imputerniceste pe Renomia SRBA Broker sa il reprezinte in relatia cu Asiguratorul, respectiv sa solicite oferte de asigurare si sa solicite emiterea politelor de asigurare.
 2. Utilizatorul/Cumparatorul/Clientul va completa in Site formularul in baza caruia solicita catre Renomia SRBA Broker oferta reprezentand cuantumul primei de asigurare aferenta ofertelor Asiguratorilor. In baza informatiilor oferite de Utilizator/Cumparator/Client, sistemul efectueaza calculul primelor de asigurare de la Asiguratorii cu care Renomia SRBA Broker are incheiate contracte de mandat si care ofera serviciu de webservice pentru produsul solicitat de Utilizator/Cumparator/Client.
 3. In cazul in care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul alege una dintre ofertele de asigurare afisate, acesta va completa campurile corespunzatoare referitoare la livrarea politei de asigurare, si, dupa caz, la asigurat sau bun asigurat.
 4. La plasarea Comenzii Utilizatorul/Cumparatorul declara ca:
  1. are varsta de minima 18 ani
  2. este proprietarul de drept al vehiculului ce urmeaza a fi asigurat
  3. cunoaste si accepta prezentelor Termene si Conditii;
  4. datele completate sunt corecte si conforme cu realitatea;
  5. isi da acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal in scopul afisarii ofertelor solicitate.
  6. cunoaste ca orice declaratie falsa duce la anularea politei de asigurare de catre Asigurator si este pe deplin raspunzator de toate daunele generate in acest caz;
 5. Sistemul informatic Renomia SRBA Broker analizeaza cererea de oferta a Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului si afiseaza automat oferta de asigurare, ce include date despre Contractul de Asigurare precum si informatii privind valoarea si modalitatea de plata a primei de asigurare.
 6. Renomia SRBA Broker salveaza in contul personal al utilizatorului politele emise.
 7. Incheierea Contractului de Asigurare are loc la data acceptarii ofertei prin efectuarea platii in functie de modalitatea de plata aleasa, respectiv plata online cu cardul bancar in Site, sau plata in numerar la sediile brokerului.
 8. In cazul sumelor neincasate aferente politelor de asigurare ca urmare a anularii politei, refuzului la plata sau a modificarilor de tarif, Exclusive Web Services se poate indrepta impotriva Utilizatorului/Cumparatorului care a lansat respectiva Comanda pentru recuperarea sumelor platite catre Asigurator.
 9. Contractul de Asigurare, poate fi incheiat de Utilizator/Cumparator doar dupa acceptarea si bifarea elementelor indicate in fiecare ecran in parte.
 10. Utilizatorul/Cumparatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de incheierea Contractului de Asigurare, in afara de prima de asigurare, care se plateste in lei. La solicitarea clientului polita se poate trimite fizic prin posta cu serviciul POSTA ROMANA ; in acest caz costurile expedierii politei de asigurare nu sunt in sarcina Utilizatorului/Cumparatorului. In situatia in care Utilizatorul/Cumparatorul doreste livrarea cu o anumita firma de curierat, acesta va achita costurile livrarii odata cu receptia politei de asigurare.
 1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare oferta. Documentul de incasare va fi eliberat de catre procesatorul de plati online in cazul platii cu cardul sau de catre persoana care emite polita pentru cazul de plata in numerar la sediu.
 1. Dupa finalizarea Comenzii Cumparatorului i se afiseaza in format electronic rezumatul ofertei in baza caruia s-a emis oferta de asigurare. Rezumatul ofertei include toate intrebarile precum si raspunsurile furnizate in completarea formularului de comanda precum si toate elementele legale stabilite in normele ASF.
 2. Dupa emiterea Contractului de Asigurare, Exclusive Web Services trimite Cumparatorului la adresa de email specificatia polita de asigurare, iar la solicitarea acestuia poate trimite in format fizic polita de asigurare la adresa indicata de acesta.
 1. Conditiile si obligatiile partilor in cazul incheierii contractelor la distanta sunt reglementate de Norma nr 15 / 2015 publicata de ASF in Monitorul Oficial nr. 641/2015. Conform acestei norme Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul incheiat la distanta, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la incheierea Contractului de Asigurare/ primirea politei de asigurare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 2. Insa in conformitate cu prevederile aceleasi norme, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de viata si a asigurarilor de raspundere civilia auto obligatorie RCA.
 3. In conformitate cu Conditiile generale de asigurare, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de calatorie odata ce acestea au intrat in vigoare.
 1. Reclamatiile referitoare la functionarea Site-ului pot fi transmise in scris la adresa Renomia SRBA, Str. Aristide Pascal 29-31, Sector 3 Bucuresti sau la adresa de e-mail office@renomia.ro
 2. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
 3. Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul, prenumele si numele acestuia, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si o scurta descriere a situatiei reclamate.
 1. Prezentele Termeni si Conditii sunt in vigoare din data de 01.10.2019.
 2. S.C. Exclusive Web Services are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentilor Termeni si Conditii fara o notificare prealabila.
 3. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Exclusive Web Services , acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

Avand in vedere ca rcaautoieftin.ro doreste promovarea serviciilor si produselor oferite pe retelele de socializare, utilizatorul persoana fizica a site-ului are posibilitatea ca dupa achizitia produsului sa posteze reclama pusa la dispozitie contra unei sume de bani in urmatoarele conditii care au valoare unui contract incheiat la distanta prin mijloace electronice :

 • Dupa efectuarea platii cu cardul utilizatorului logat pe o retea de socializare i se afiseaza o pagina care contine un mesaj grafic publicitar ; mesajul se posteaza pe pagina de socializare a utilizatorului si este caracterizat printr-un link care contine un id unic.
 • Functie de marimea si calitatea conexiunile din reteaua de socializare a utilizatorului se calculeaza si se afiseaza automat o suma de bani oferita pentru postare cu o valoare cuprinsa intre 5 si 25 lei.
 • In cazul in care utilizatorul decide sa posteze mesajul, plata sumei de bani cuvenite se plateste catre acesta in maxim o zi lucratoare.
 • Pentru fiecare polita emisa din link-ul care contine id-ul unic din pagina de socializare se plateste utilizatorului cate 1 leu la solicitarea acestuia si in contul mentionat de acesta dar pentru o valoare de minim 5 lei.

Dupa efectuarea platii pentru postarea initiala, utilizatorul va pastra pe pagina sa mesajul publicitar minim 30 zile si este obligat sa nu asocieze mesajelor sau campaniilor publicitare promovate comentarii sau alte mesaje care incurajează discriminarea de orice fel, indeamna la ura sau la alte manifestari contrare principiilor sociale consacrate sau la incalcarea legii a ordinii si a bunurilor moravuri.

Toate cheltuielile cu mijloacele electronice si serviciile de comunicatii folosite , accesul la serviciile si/sau aplicatiile de socializare sunt in sarcina utilizatorului care, prin activitate desfasurata nu este dependent de compania care administreaza site-ul, putand sa isi aloce timpul si locul necesar executarii prestatiilor mai sus mentionate asa cum doreste.

Avand in vedere faptul ca site-ul nu ofera reduceri si pentru a nu se creea confuzie in acest sens, sumele de incasat ale utilizatorului nu se pot compensa cu plata primelor de asigurare viitoare ; aceste procese sunt independente se evidentiaza individual si separat.

Cu ce ne ajută un calculator RCA?

  Calculator RCA oferit de RCAAutoIeftin.ro este o modalitate excelentă de a estima costul poliței de asigurare. Aceste calculatoare vă pot ajuta să determinați cât veți plăti pentru o poliță dacă trebuie să faceți ajustări în timpul anului. Există mai multe tipuri de calculatoare de polițe de asigurare, funcție de perioada de timp pentru care acestea sunt valabile. Astfel ele pot fi încheiate pentru perioade de o lună, două luni, trei luni, șase luni, 9 luni sau 12 luni. O poliță anuală calculează costul total pentru întregul an.
  Primele lunare sunt calculate proporțional și se percepe în funcție de numărul de luni rămase în anul poliței. Prima pe care o plătiți depinde de vârstă, sex și istoric. Cu cât ești mai tânăr, cu atât primele vor fi mai scumpe. Pe măsură ce se construiește un istoric primele de asigurare vor scădea. În cazul evenimentelor, aceste prime vor devenii din nou scumpe.

  Achiziționarea unei polițe de asigurare online este ușoară și convenabilă. O puteți achiziționa în timp ce călătoriți, stând în fotoliu sau chiar la teatru, așteptând începerea spectacolului. Internetul elimină bătăile de cap de a avea de-a face cu un intermediar. Tot ce trebuie să faceți este să selectați produsul potrivit pentru dumneavoastră iar apoi să folosiți un calculator RCA. De cele mai multe ori, după finalizarea comenzii, polița de asigurare va venii atașată unui e-mail, iar aceasta nici nu mai trebuie printată.
  Este suficient să o salvați în telefon și veți călătorii fără griji pe tot cuprinsul țării! Unul dintre cele mai mari avantaje ale achiziționării unei polițe de asigurare online este confortul acesteia. Puteți să vă conectați la computer și să completați un formular pentru a obține mai multe cotații instantaneu. Dacă ar fi să mergi la o agenție de asigurări în persoană, ar trebui să aștepți ora deschiderii.

De ce să folosesc un calculator RCA?

  Calculator RCA are o sumă de avantaje, mai mult sau mai puțin evidente. Unul dintre ele este că nu trebuie să aveți de-a face cu un agent de asigurări sau un consilier financiar real. În cazul în care simțiți nevoia, puteți contacta compania de asigurări online prin intermediul site-ului lor web și puteți rezolva orice întrebări. Platformele de asigurare online sunt autosuficiente și au un cost redus pe tranzacție. De asemenea, este mai ușor să faceți modificări ale politicii dumneavoastră online decât să efectuați un apel telefonic.
  Doar în cazul în care preferați acest lucru, puteți să solicitați o întâlnire față în față, inițiind o discuție cu un consultant de asigurări. Comoditatea polițelor de asigurare online este un mare beneficiu pentru consumatorii ocupați de astăzi. Făcând clic pe butonul unui calculator RCA, consumatorii pot analiza și apoi achiziționa o poliță în orice moment, și asta din confortul propriei case.

  Uneori, o companie de asigurări va oferi pe piață o poliță de asigurare ieftină. Acest tarif este disponibil doar pentru o perioadă limitată de timp, iar tarifele medii pot crește după perioada promoțională. Dar în piața de asigurări funcționează atât de multe companii încât este dificil să verificați oferta fiecăreia. Un calculator RCA auto va face asta pentru dumneavoastră. Pe baza datelor introduse interoghează toate ofertele, le integrează fiecărui caz particular apoi se întoarce cu o listă de asiguratori din care dumneavoastră o veți alege pe cea mai potrivită.
  Și asta în câteva secunde, stând confortabil pe scaun. Nu încercați să determinați timpul necesar alocat pentru încheierea aceleiași asigurări în mod tradițional. Timp pierdut în trafic, găsirea unui loc de parcare într-o zonă aglomerată, necesitatea încadrării într-un anumit program, discuția cu un consultant de asigurări ce tocmai a avut o zi proastă, apoi compararea anevoioasă a unor documente printate.

Apelează acum la un calculator asigurare RCA!

  Încheierea unei polițe de asigurare este obligatorie în toată lumea civilizată, iar țara noastră nu face excepție. Orice autovehicul ce circulă pe drumurile publice trebuie să fie acoperit de o asigurare validă. Cu ajutorul ei, în cazul unui accident rutier, conducătorul vinovat îl va despăgubii pe conducătorul nevinovat. Începând cu anul 2010, toate polițele de asigurare se emit exclusiv în sistem electronic, activitatea pieței fiind astfel mult mai bine monitorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.
  În aceste condiții devine improprie vizita la biroul unei firme de asigurări, internetul oferindu-ne astăzi toate uneltele necesare rezolvării problemei asigurărilor auto RCA. Pentru integrarea tuturor ofertelor existente pe piață la un moment dat, avem la dispoziție un calculator asigurare RCA. Cu ajutorul lui putem să culegem informațiile relevante în vederea încheierii unei noi polițe fără a pierde timpul în biroul unui consultant de asigurări, în confortul casei noastre, la birou sau în vacanță!

  Pe lângă facilitățile legate de analiza prețului oferit de companiile de asigurări active pe piață, un calculator asigurare RCA are și un alt avantaj major: în momentul în care vă hotărâți la o ofertă, pe baza datelor introduse acesta va emite asigurarea aproape instantaneu. Astfel, distanța dintre conștientizarea nevoii încheierii unei noi polițe de asigurare și emiterea ei se măsoară zilele acestea în minute! Ceea ce este perfect, este un cadou pe care fiecare îl merită cu prisosință.
  Trăim în orașe aglomerate, într-un ritm alert și de prea multe ori suntem copleșiți de viteza cu care lucrurile se întâmplă în jurul nostru. Iar când primim un astfel de dar, un calculator asigurare RCA care pe lângă cel mai bun preț ne face cadou și timp prețios, speranțele noastre într-o lume mai bună reînvie. Și pornim plini de speranță, croindu-ne un nou drum prin traficul intens al orașului, feriți de rele!

calculator rca
calculator rca auto
calculator asigurare rca