Comandă online si obtii cel mai bun pret la politele RCA!

Despre noi

Site-ul www.rcaautoieftin.ro , respectiv serviciile de ofertare si emitere de asigurari sunt oferite de catre Exclusive Web Services, inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr 502481/02.10.2019 ca asistent in brokeraj al Renomia SRBA Insurance Broker SRL.
Renomia SRBA Insurance Broker SRL activeaza pe piata brokerajului in asigurari din 1998 iar din 2014 a devenit parte a grupului Renomia din Cehia, grup care detine 51% din actiunile societatii.

Renomia SRBA Insurance Broker SRL este inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-009/10.04.2003 si este inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu nr. J40/8010/1998, numar unic de inregistrare 10896391, sediu social in Bucuresti Sector-3 , Strada Aristide Pascal 29-31.

Colaborand cu RENOMIA, in afara unui program de asigurari de calitate, veti obtine servicii conexe excelente. Scopul nostru este sa protejam interesele clientilor in relatia cu asiguratorii dar si cu furnizorii de servicii complementare (ex.: regularizare daune). Angajatii RENOMIA nu vand produse de asigurare ci mai degraba creeaza solutii personalizate pentru clientii lor. Fiecare program de asigurare este personalizat industriei in care se desfasoara activitatea clientului si ia in considerare cerintele specifice ale acestuia. Datorita prezentei indelungate pe piata de asigurari si a experientei internationale, RENOMIA are expertiza necesara individualizarii programelor de asigurare pentru clientii sai, pe un spectru foarte larg de activitati.

Persoana fizica, utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.


Toate drepturile rezervate RCA Auto Ieftin © 2014 – 2020